onsdag 31 oktober 2007

Storhandlat

Då var det dags att visa allt...fniss... fint som jag har införskaffat när jag i Stockholm i helgen ;-)
Som vanligt när det blir för mycket att välja på får jag sk "hjärnsläpp"... och inte blir det bättre av att vi hade med oss 2 karlar som inte är speciellt roade av det här med inredningsdetaljer som kuddar, ljuslyktor, vaser mm mm... man fick tvinga dom att titta och ha en åsikt om allt fint som man såg...fniss... om dom alls följde med in i butiken ja... det gick ju så bra att stå utanför och vänta också... och hur stressande är inte det?!
Det blev iaf doftljus (som luktar jul) från Gamla stan, och en liten ampelhängare (jag vet inte var jag ska ha den, men den är bra att ha=).
När vi åkte hem på söndagen åkte vi förbi det STOORA möbelvaruhuset i Kungens kurva...skratt... det spelar ingen roll hur stort det är för det blev iaf bara en massa ljus som vanligt, men inte en enda servett!!!



Ja, det var alles det...suck... nästa gång måste jag lägga upp en strategisk plan över hur det här handlandet ska gå till... så att det blir lite finare grejer som följer med hem ;-)

24 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Ja det var fina inköp..hihi.Värmande iallafall.hur som helst så har jag oxå en sån påse som står med ljus mm.Inget roligt alls men det blir ju fint när de kommer på sin plats...hihi.
Kram på dej//Pernilla

MiaMaria sa...

Men ljus är väl bra i mängder det går ju åt så här års....

Må så gott!
Miamaria

Lilla Blanka sa...

OJ vad mycekt ljus du har inhandlat, men det går åt, och ljus kan man aldrig få för mycket av :)
Jag var oxå på IKEA häromdan och handlade inte heller så mycket mer än ljus, lite fina band och lite ljusslingor, men det är ändå kul att åka dit.
Kram

Elzie sa...

Är väl alltid så att man blir perplex när man hittar något fint. Som den där affären i Danmark (honning eller?) där skulle jag aldrig kunna bestämma mig *s*. Och, som sagt, ha karlar till att stå och vänta utanför är ett aber för beslutsångesten. Skicka iväg dom till något roligt nästa gång!
Vet inte vad som hänt. Troligen "Olof-effekten" *s*. Men kul är det.
Hoppas du har en bra da.g
Kram Elzie

Solsjö - Under en vind sa...

Men LJUS är väl det allra bästa att ha med sig hem så här i höst och vintertider!!!! DEt är ju där myset sitter!! Må gott, kram!

Maria sa...

Ha! Jag har just också varit på Ikea och endel ljus blev det för mig också men mycket annat också. Jag tycker att det är lite konstigt för jag kan inte gå igenom det där varuhuset utan att bli minst 700 kronor fattigare..hur kan det komma sig...allt som är sååå billigt...?? =)

faster atta sa...

Men det finns ju så mycket fint att handla där! jag glömmer oftast bort hälften av det jag ska ha.... När maken är med så sktiver vi oftast en liten lista så att något blir rätt.... Han är mer strateg än jag...

kram

Björknäs sa...

Haha du är lite som jag!! ljus ljus ljus. Fast det värsta med mig är att jag älskar servetter så jag är likadan där! En halv flyttkartong med servetter i olika färg mm hade vi visst. :) Ja visst är det härligt när saker matchar! Sen gillar jag när samma färger kommer igen. Som dynor och tapeter och talriksunderlägg mm. Å det är så roligt med inredning! Nu är det inte kul här hemma. smutsigt och stökit men nu är det faktiskt bara 14 dagar kvar! Drygt när man blandar ihop kattungen med dammråttorna *S* bara.
Ha en bra dag!
Kram Karin

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ljus går ju åt den här årstiden, så det är väl bra...men jag förstår vad du menar. Man får ingen ro i kroppen när någon står och väntar...
Kram
Marie

Nygammalt sa...

Stressande karlar är det värsta som finns! De är riktiga shoppingbromsar! ;)
Men du fick ju med en massa användbara saker iaf. Det är ju mest det man vill ha från IKEA ändå.
Kram.

Sara sa...

Jag skulle också behöva en tur till ikea snart, värmeljus, blockljus och liknande börjar ta slut. Och man eldar ju extra mkt vid denna årstid!

En inredoholic sa...

hahah.. en klassiker.. Man mååååste alltid köpa ljus och servetter på IKEA : )

http://eninredoholicsbekannelser.blogspot.com/

Jessan sa...

Haha du behöver inte frysa iaf...jag får också med mej massor med ljus från det stora varuhuset när jag är där....
Nu har jag äntligen lagt in bilder på kontoret....
Ha en fin kväll
kram Jessan

Lavendel & Romantik sa...

Med det blev ju en JÄTTEKASSE med ljus iallafall ;-) Kram på dig /Majsan

Kajsa sa...

Tack för kommentaren om mina planteringar. Jag blev så glad!
Bästa planen för att shoppa heminredningsgrejor, tror jag är att lämna "lilla guben" hemma... :) Håller med dig - man blir sååå stressad! Men du hade ju köpt användbara saker ialla fall...
Ha det gott!
Kram
Kajsa

Min Skattkammare sa...

Måste titta in och se vad du har för dig!
Hi hi.......här ska eldas ser jag. Men det är ju också fint......det räcker för att skapa mysfaktor.
Mys på!
Kram Kicki

Marie sa...

Ljus kan man aldrig få för mycket av. Undra om man någonsin har klivit ut från IKEA utan ljus, tror inte det!

Kram Marie

Goa sa...

I dag får du bara en kram till från mig!
Tänker på dig!
Goa

linnea-maria sa...

Ja det är nog många som hamstrar ljus på det där stället. :) Själv hamstrade jag ljus i Ullared men de var inte helvita (trots 100%stearin) /linnea-maria

faster atta sa...

Jo det tar en stund att göra badtanterna... men jag brukar göra några åt gången. Först sy... sen vänta med att stoppa till nästa dag... och sen tråcklaihop och sy på armar och sånt ännu en dag senare. Det blir så mycket roligare då, när man delar upp det lite!!

kram

Elzie sa...

Måste ju få retas nån gång!!
Såg i blaskan att eran målis varit ute i storskogen och jagat. så han hade nog tankarna på det istället för hockey *s*. Ikväll är det dags för "mitt" lag igen.
Vi har börjat fundera på semestern nästa år. Och kan du tänka dig? Vi ska förmodligen campa i Leksandsområdet!! Jag sa till gubben att det går ju bara inte, men han tyckte campingen var fin *s*. Då ska jag besöka de fina butiker som finns där. Hurra!!!
Kram Elzie

Sånt är Livet sa...

Å jag har oxå en sån där "jag väntar utanför gubbe" tror han vet att det gör besöket kortare i affären ,jag blir lika stressad varenda gång./Lisbeth

.:Klara:. sa...

Jamen se där! Ljus, ljus och åter ljus! Ungefär vad jag också kom hem med efter IKEA-besöket senast. Inget jag ens iddes ta kort på ;)

Ja jag antar att han må vara förlåten - han överlevde ju gubevars och det får väl räcka ett tag :)

Ett gulligt pärlhjärta blev inhandlat på Topiary idag och fick sin plats på kakelugnens spjällhandtag. Jisses så mycket vill-ha hon har där i butiken! Undrar hur det ska bli när jag varit inne hos Mormors Fönster då...
Ha det gottast!

www.nestorforlag.se sa...

Kikade in o ville bara säga hej...