tisdag 23 oktober 2007

Halvfärdigt

Ni trodde väl inte att när hela familjen äter tillsammans
sitter vi i köket vid det här lilla bordet?!


Nää...det är egentligen här vi ska sitta och njuta av våra måltider
när vi är tillsammans...och nu ÄNTLIGEN är alla stolarna färdigmålade:-D
Självklart är det inte färdigstylat inte...så det här är bara en mittimellan-bild;-)
Jag tycker det ser alldeles för kallt ut...så jag funderar på att köpa dom tvättbara fårskinnen på IKEA...för att ha på stolarna istället för dynor alltså...
Är det någon som har tvättat ett sånt någon gång?
Hur blev det efter tvätten?



Som ni ser är det två olika modeller, men nu när det är samma färg på dom gör det inget tycker jag...fniss...har ju läst i inredningstidningarna är det är riktigt "hett" just nu;-)
Förut var hälften kornblå och den andra hälften i lackad furu...kräkljud...
Mysfaktorn har INTE varit speciellt hög här!
Men med något på stolssitsarna, en duk, frukt i skålen, något grönt i en kruka och ev en matta
så blir nog här en klar förbättring:-)



Det här är dom ärtgröna ljusstakarna som fick lite vit färg på sig;-)
Älsklingen hade en åsikt om färgen på ljusen innan jag hade satt i dom...
-"Ska du verkligen sätta i vita ljus i vita ljusstakar?!"...suck...
Jag vet inte om han inte såg dom förrän dagen efter, för då kom nästa kommentar...
-"Vad snyggt det blev med vita ljus!"...älskar när han ser och kommenterar...;-)


Psst...Jag har säkert gjort bort mig...fniss...men jag stod INTE ut med den gröna färgen!
Ljusstakarna är från 70-talet i plast från Italien med en tjusig märkning under varje och kostade EN HEL DEL...men vad gör man när man älskar formen...men inte färgen på dom?!
...skratt...Jo,man målar dom med vit färg och älskar dom trots att värdet helt säkert har sjunkit ;-)

94 kommentarer:

Elaine sa...

Det är bara charmigt att du har olika stolar, färgen håller det samman så bra.
Låter jättemysigt med fårskinn i stället för dynor. Ska bli spännande och se om du får svar ang. tvättning. Mina fällar skulle också behöva en omgång i tvättmaskinen........
Klem!

Anonym sa...

Ååååh så fint du har det :) Kram kram

"M" sa...

Jättefint..mvh "M"

Elzie sa...

Du är för härlig. Jag tycker stolarna var snygga. Man behöver väl inte ha samma sort heller. Och jag vore glad om jag hittade FYRA stolar. Huga. Nån gång händer det nog.
Ljusstakarna blev snygga, vilket märke det än sitter i botten. Jag har faktiskt fått igång "målarmuskeln" igen och har målat lite idag. Ni får se när det är färdigt.
Kram Elzie

Ljuva ro sa...

Det är jättefint att blanda olika stolar! Vilket generöst matbord, härligt!

Mitt hem är min borg sa...

Det blev jätte fint.. Att stolarna är olika tycker jag, helt ärligt, är hur fint som helst.. Det blir inte så perfekt och symetriskt.. (e lite allergisk mot symetri)
Kul att din karl e vaken för inredning.. Min kunde inte bry sig mindre tror jag.. Men det e lika bra det kanske.. Då får man göra som man vill.. =)
Kram!!

Jessan sa...

FLITENS LAMPA har lyst över dej ser jag*ler*
Och mig ger du dåligt samvete för jag har massor jag ska måla!....suck...
Men vad fint det blir med lite vi färg! Jag instämmer i dina kräkljud över lackerad furu....när vi flyttade in i huset såg här ut som en bastu.BRRR och RYS....furu från golv till tak. Jag tål inte se det sen dess...inte här hemma iaf.
Ha en jättefin kväll och morrondag! Kramar Jessan

Nygammalt sa...

Vad fint det blev med stolarna, som du sa så är det modernt att blanda olika modeller på dem. Tyvärr kan jag inte se de andra bilderna så jag får kika in igen senare. Kram.

n o r d i n g å r d e n sa...

Himmel så mycket fina bord du har, och så smakfullt allt är!! Jag ska läsa ditt inlägg ghrundligare sen, är på resande fot och lite ivrig att kika runt lite snabbt bara men verkligen snyggt hemma hos dig!! Mari.

Maria sa...

Det ser levande och roligt ut med olika stolar och färgen gör ju att det blir en fin helhet!! Visa mera bilder sedan när du stylat till det. Fårskinn på stolarna skulle ju bli jättemysigt, men dyrt till alla stolar...men det kanske bara behövs ett halvt skinn till varje stol...

.:Klara:. sa...

Ursnyggt med de två olika modellerna! Å ljusstakarna är mumsiga också. Ska bli spännande att se det efter lite "piffing" också.
Hörrö dudu... vad använder du för färg?
På tal om fårskinn... jag tvättar mina äkta fårskinn i tvättmaskinen på skonprogram... och tumlar dem också... inga problem. De hål och pälstomma ställen de har beror på att Zappa tuttade på dem när hon var kattunge :)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Sååå fint det blir.Vill oxå ha olika stolar.Angående fällen så vet jag inte precis hur IKEAS ter sig men jag har haft en till mina barn å den blev liksom lite permanentad eller vad man ska säga..hihi.

Ha det gott å lycka till

Jennys Vita Villervalla sa...

Toppensnyggt! Blir inspirerad!
Nu MÅSTE jag bara ta tag i mina stolar och mål dem...
Kram
Jenny

WhiteVintageDreams sa...

Jättefint :)...skönt att stolarna är klara :)!!!
Kram

Taggtråd & Gamla spetsar! sa...

Va duktig du varit!!! Hm...måste nog ochså ta tag i allt som ska målas. Måste bara fråga vad använder du för färg?? Själv har jag prövat lite olika och kan inte bestämma mig för vilken som är bäst.
På tal om fårskinnen så finns de ett speciellt tvättmedel till dom som går att köpa i specialaffärer de har jag gjort. Dom ser ut som NYA när man e klar. =)
Kram Helen

Solsjö - Under en vind sa...

Tycker att din matplats är jättefin!! Samma bord finns här, men jag vill måla mitt vitt....Sambon är inte riktigt på min linje....
Fint med olika stolar, blir levande! NU väntar vi på resten!
Kram!

Handplockat sa...

wow WAOW
så snyggt

(jag har inte testat att tvätta mina ikea skinn ännu så jag vet inte hur de blir)

ha det bäst

faster atta sa...

Så fint det blir vönnen!! Att sätta fårskinn på blir nog inte så tokigt! och vem vet, de kanske inte behöver tvättas så ofta.....

kram

Maria sa...

Visar du Ikeapallen med färg som för tankarna till mig?? Blir nyfiken på vilken färg det är...
Roligt att du har samma blommiga tunika! Den gillar jag!

Goa sa...

Oh, jag älskar hem med action...och det verkar du allt ha!!
Roligt att se saker som ska förvandlas...det är för mig en njutning, när den underbar vita färgen träder fram och förvandlar något som man inte har gillat...till något man bara "suckar" av välbehag över! Visst är det härligt?! Stolarna är sååå fina och riktigt snyggt att de inte är lika! Kan tänka mig att det skulle passa riktigt bra med fårskinn...mmm!!
Du har så fint!!
Kram på dig och ha en underbar onsdag!
Goa

Anonym sa...

Nä, har inte sytt de själv...däremot har jag sytt en kopia av samma företags tomte :).
Kram

Husbilsresan sa...

Himla snyggt blir det....udda stolat är bara charmigt....det blir lite liv i inredningen då.Skönt med skinn på stolarna...och är dom tvättbara, så ska dom väl hålla "formen" även efter tvätt, tycker man..
Ljusstakarna blev jättesnygga.
Kram!

Dubbelörn sa...

Det blev verkligen kanonsnyggt!!! Fårskinnsfällen är relativt stor har jag för mig men du kan ju även ha de vackra volangöverdragen som tex finns hos Nyblom o Kollén. Tycker själv de är så vackra...

Kramar

Lavendel & Romantik sa...

Det blev ju jättefint....Kram/Majsan

Kajsa sa...

Ert matrum är redan helmysigt, och det kommer ju bara att bli ännu bättre, det kan man förstå. Stolarna blev kanonfina. Kul att de är olika.
Sa nog aldrig att jag tyckte din blommiga tapet var såå jättefin!
Läckert!
Ha en bra torsdag!
Kram
Kajsa

Marie sa...

Vad fina stolarna blev! Tycker bara det är charmigt att det är olika modeller. Jag tror att det skulle vara jättefint med fårskinn!

Kram Marie

.:Klara:. sa...

Hej hopp! Inte behöver du bli förfärad... det handlar om jobbet o undersökningar som gjorts inom branschen... alltså inget jag kan skriva om öppet. Det blåser över som sagt, det gör det alltid. :)
Hm har du någon färgbeteckning på dina burkar så jag kan få blandningen rätt? Å den färgen är vattenbaserad hoppas jag? Tänkte skicka karln till att handla färg på lördag.
Mitt förra färginköp blev nämligen helfel! Inte förrän jag kom hem såg jag att man behöver lacknafta för att göra rent penslar mm - INTE kul! Mina händer var nästan skinnlösa innan väggskåpet var klart och penslarna var bara att kasta. Inte miljövänligt så det stör...
I morgon är jag ledig, sen jobbar jag fyra dagar innan jag är ledig igen. Kram!

Stina sa...

Haha...så där är det. De vet inte förrän de får se och då ändrar de sig.:-)
Jättefint är det. Kram

Anonym sa...

Charmigt med olika stolar i samma färg tycker jag, det skulle jag oxå gärna ha!..mysigt med fårskinn!..jag skulle vilja ha grått, krulligt skinn! Jag tycker det lilla bordet i köket är så gulligt oxå! Kram :)

WhiteVintageDreams sa...

Jag ville bara kika in o säga: tack för dina kommentarer...de ger mig ofta välbehövliga leenden :). Jag kom på att jag nog inte sagt det förr *skratt'
Kram

Karin Krut sa...

ÅÅÅh det blev så himla fiiint!! En grön blomma på bordet så är det klart :) Jag gillar när det är lite mer avskalat... eller vänta gör jag det ;) då borde jag kanske inte samla på så mycket grejjer *hehe* Jag ser att vi har samma bord :) Jag vill måla vårt vitt men Lasse grymtar lite ledset varje gång jag nämner det så jag har inte gjort det.. ÄN :) Jag brukar få samma reaktion hemma, han är skeptiskt till alla idéer men när det är färdigt säger han som din man, å vad fint det blev!*skrattar* tur att vi vet det så vi kan driva idéer i alla fall ;)
Ha en skön dag
Kram Karin

.:Klara:. sa...

Tack för blandningskoden... det var mästarfinish 40 jag använde till väggskåpet. Har sett att folk pratat om "V-slip" som ska vara bra och dessutom kan redskapen rengöras i vatten. Får leta bland bloggarna...

Snart ska jag iväg till frissan. Ska bli skönt att få ordning på rufset!

TV-apparater?! *skratt* nä, men du är på rätt spår, ska vara mindre pinal som det går att titta på TV i...

En ledig dag är bättre än ingen så jag tänker njuta! Har ansökt om semester + lagt lediga dagar i schemat vid jul. Får jag igenom allt så blir jag ledig i 10 dagar! Ha en kanondag!

Kajsa sa...

Glömde fråga var du fått tag i ditt fina, vitmålade köksbord som syns på översta bilden. Ett sån't skulle passa perfekt i mitt kök.
Ha en god dag!
Klem
Kajsa

Birgittas minnen sa...

Vd snyggt det blev med stolarna och som du säger med lite duk och dynor så blir det nog varmt och mysigt. Låter skönt med fårpäls, kanske ska man pröva, jag har ingenting på mina stolsitsar och det är lite kallt på morgonen tycker jag. Kul att få se fortsättningen. Kram och ha en skön helg.

My White Cottage sa...

Vad fint det blir!!! Jag har också saker som jag borde måla men jag får inte tummen ur... suck... Ljusstakarna blev ju också jättefina - vita! :)

Önskar dig en fin helg!
Kramar från Jenny

.:Klara:. sa...

*fniss* de som satt i rummet undrade väl varför du slet så för att hitta en tidning.
Ska strax uppdatera lite med dagens inköp mm. Men först lite mat i magen.
Du får ha det så härligt i Sthlm o på IKEA (blir i morgon för min del). Massor av kramar!

Flisan - Alldeles Vardagligt sa...

Jag har visat kära maken vart jag vill ha klockan, emn jag ska inte skälla på honom eftersom han jobbar sent denna veckan *S*

Jag tycker det är charmigt med olika stolar i rätt miljö och det är det hos dig :)
Fårskinn på sitsarna låter fint och skönt för ändalykten :)

Ha en bra kväll!
Kram.

Sallys hus sa...

Ha ha...vad jag skrattar åt din man...precis så där knasigt uttrycker sig minman också..
Du va snyggt det blev...Tänk vad vit färg kan göra!


Jag är kär i ert köksbord...ett sånt skulle jag vilja ha fast längre i vårt blivande uterum.

Ha en härlig fredag. Kram Katarina

Lilla Blanka sa...

Det är fint att stolarna har olika modeller tycker jag, och det låter mysugt med fårskinnen.
Vi har några stycken i dagbädden och de blir faktiskt bra även efter tvätt. Min dotter brukar borsta dem o då blir de som innan tvätt.
Kram

Skatan sa...

Så fint bordet och stolarna blev i vitt! det ser verkligen ut att ha god julmyspotential : )

Anonym sa...

free dating sims computer game [url=http://loveepicentre.com/]dating in the state[/url] larry and anna dating http://loveepicentre.com/ dating polen

Anonym sa...

hilary clinton speech on social medicine [url=http://usadrugstoretoday.com/products/kamasutra-intensity-condoms.htm]kamasutra intensity condoms[/url] how to smoke marijana http://usadrugstoretoday.com/products/kytril.htm medical billing proposal template http://usadrugstoretoday.com/categories/anti-herpes.htm
radio pill [url=http://usadrugstoretoday.com/products/zebeta.htm]zebeta[/url] greg grunberg weight loss [url=http://usadrugstoretoday.com/products/viagra.htm]guarantted weight loss[/url]

Anonym sa...

http://beta.phpbb2mods.com/viewtopic.php?p=439960#439960 http://shareproperty.com.au/forum/viewtopic.php?f=3&t=20028 http://rickeysmileymorningshow.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=693032 http://www19.big.or.jp/%7Eusb/zion/cgi-bin/rebaten/apeboard_plus.cgi?command=read_message&msgnum=53
http://www.energyfellowship.org/forums/viewtopic.php?f=2&t=22192 http://www.fantasygames.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=129167 http://forum.infadels.co.uk/viewtopic.php?p=60410#60410 http://www.liquidjungleband.com/forum/index.php?topic=73996.new#new
http://www.chink2love.com/IPB/index.php?showtopic=69082 http://herbsfuzion.com/forum/index.php?topic=118393.new#new http://www.manageyourevents.net/haq/admin/forum2/viewtopic.php?p=322898#322898

Anonym sa...

http://healthboard.in/desyrel/purchase-desyrel-online
[url=http://healthboard.in/desyrel/desyrel-sexual-effects]cialis viagra levitra effects[/url] levitra coupon [url=http://healthboard.in/bupropion/bupropion-price]bupropion price[/url]
category i requires a drug to be safe and effective http://healthboard.in/bromocriptine/fluoxetine-bromocriptine
[url=http://healthboard.in/brahmi/brahmi-research]ssi benefits for drug addicted children in pennsylvania[/url] psyhotrofphic drugs [url=http://healthboard.in/cymbalta/higher-dosages-of-cymbalta-for-trd]higher dosages of cymbalta for trd[/url]
drugs alphabetical http://healthboard.in/cymbalta/cymbalta-headache-and-pressure
[url=http://healthboard.in/bust/boom-bust-cycles]arc bexar county texas drug rehab[/url] death penatly injection drugs [url=http://healthboard.in/clopidogrel/warfarin-clopidogrel]warfarin clopidogrel[/url] metabolism of methamphetamines drug test [url=http://healthboard.in/cabergoline/butenafine-hydrochloride-cream]butenafine hydrochloride cream[/url]

Anonym sa...

http://alwayshealth.in/smoking
[url=http://alwayshealth.in/skin-infection/is-an-infection-a-disease]negative drug effects[/url] san diego drug stores offer discount tickets to sea world [url=http://alwayshealth.in/orlistat/donde-puede-conseguir-orlistat]donde puede conseguir orlistat[/url]
families and drugs http://alwayshealth.in/pill/pill-for-tinnitus
[url=http://alwayshealth.in/man-health/united-health-secure-horizons]what are side effects of the drug celebrex[/url] dod pharmacy [url=http://alwayshealth.in/olanzapine/olanzapine-and-weight-gain]olanzapine and weight gain[/url]
ua levels for addictive drugs http://alwayshealth.in/prescription/prescription-drug-abuse-on-the-rise
[url=http://alwayshealth.in/osteoporosis/country-highest-milk-consumption-osteoporosis]are generic drugs as good as the original drug[/url] citicholine drug [url=http://alwayshealth.in/omnicef/omnicef-dosage]omnicef dosage[/url] prescription drugs symbols [url=http://alwayshealth.in/oxcarbazepine/oxcarbazepine-canine]oxcarbazepine canine[/url]

Anonym sa...

european auto source http://automotoportal.in/mercedes/mercedes-eicholz free volkswagen 1600 beetle repair manual downloads
[url=http://automotoportal.in/mini-auto/mini-cooper-dealerships-tampa]mercedes carbon fiber intakes[/url] public school and automobile searches [url=http://automotoportal.in/lexus/lexus-wallpapers-1999-gs-300]lexus wallpapers 1999 gs 300[/url]
current mercedes benz tv ad http://automotoportal.in/panoz/panoz-esterranti
[url=http://automotoportal.in/plymouth/plymouth-prowler-lens]volkswagen bug parts[/url] san jose auto paint [url=http://automotoportal.in/motorcycles/tampa-motorcycles]tampa motorcycles[/url]
volkswagen used parts in nc http://automotoportal.in/martin/aston-martin-usa
[url=http://automotoportal.in/lexus/lexus-marketing-to-baby-boomers]auto jobs dallas[/url] mercedes mirror repair [url=http://automotoportal.in/motorcycle-show/motorcycle-show-greenwich]motorcycle show greenwich[/url]

Anonym sa...

how much does a mercedes benz costs http://eautoportal.in/chrysler/chrysler-gas-turbine-engines-designs powder coating automobile wheels
[url=http://eautoportal.in/isuzu/isuzu-6ba]airbrush auto air reducer[/url] indianapolis moore auto dealer [url=http://eautoportal.in/bike/dora-bike-on-sale]dora bike on sale[/url]
auto odbii scanners http://eautoportal.in/aprilia/aprilia-pdf
[url=http://eautoportal.in/chrysler/new-model-chrysler-voyager]streetbike racing[/url] electric automobile tire pump [url=http://eautoportal.in/geo/geo-prizm-brakes]geo prizm brakes[/url]
automobile safety reports http://eautoportal.in/auto-net/card-credit-prepaid-visa-auto-bad-credit-loan-card-credit
[url=http://eautoportal.in/auto-com/auto-lightbulbs]snoddy auto[/url] usb turntable auto [url=http://eautoportal.in/ford]ford[/url]

Anonym sa...

items made from horseshoes http://topcitystyle.com/khaki-multicolored-long-sleeve-tops-color115.html foster parents in laurens county dfcs [url=http://topcitystyle.com/white-black-leather-shoes-color95.html]work clotheswork clothes[/url] het kleine loo
http://topcitystyle.com/t-shirts-for-men-men-category40.html hampton ny interior designers [url=http://topcitystyle.com/cartier-accessories-brand66.html]lyrics for lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off[/url]

Anonym sa...

mobile signal strength measure software http://www.orderphonetoday.com/a1-quad-band-single-card-with-java-unlocked--item104.html mobile home sales 92021 [url=http://www.orderphonetoday.com/cj-a969-quad-band-dual-card-with-bluetooth--item102.html]mobile suites doubletree rv towing[/url] ohio mobile homes

Anonym sa...

yellow clothes dye http://luxefashion.us/sky-blue-brown-accessories-color172.html free cad fashion design software [url=http://luxefashion.us/-jeans-cut-pants-roberto-cavalli-category27.html]laurence vincent legendary brands review book[/url] johnny blaze clothes europe
http://luxefashion.us/black-multicolored-sweaters-color20.html cute boy toddler clothes [url=http://luxefashion.us/white-jeans-cut-pants-color4.html]dexters shoes[/url]

Anonym sa...

cocktail shoes http://www.thefashionhouse.us/31-classic-denim-size15.html holibird shoes [url=http://www.thefashionhouse.us/?action=products&product_id=2127]plus size designer womens clothes[/url] graphic designer
http://www.thefashionhouse.us/philipp-plein-on-sale-brand31.html bronze shoes [url=http://www.thefashionhouse.us/-sport-zip-jacket-and-pants-category4.html]educational strength cards for kids brotherhood of st laurence[/url]

Anonym sa...

old fashion ice cream parlours http://luxefashion.us/black-multicolored-on-sale-color20.html ralph lauren bedding outlet [url=http://luxefashion.us/gucci-button-coat-with-gucci-logo-belt-for--item2055.html]old fashioned pendant lamp shades[/url] prevata shoes
http://luxefashion.us/grey-pullover-color1.html fashion bracelet wholesale [url=http://luxefashion.us/armani-jeans-pullover-for-men-black-item2249.html]zara ladies fashions[/url]

Anonym sa...

natural balance carnivore diet [url=http://usadrugstoretoday.com/products/betnovate.htm]betnovate[/url] mineral sites map arizona http://usadrugstoretoday.com/products/topamax.htm
health insight australia [url=http://usadrugstoretoday.com/products/prandin.htm]prandin[/url] what are some treatments for a balance disorder [url=http://usadrugstoretoday.com/catalogue/z.htm ]swollen glands and sinus infection [/url] blood type determining siblings
breast enhancement portsmouth nh [url=http://usadrugstoretoday.com/products/horny-goat-weed.htm]horny goat weed[/url] hypothyroidism and asthma http://usadrugstoretoday.com/products/mevacor.htm
consurmer report health o meter ottoman leg and foot massager [url=http://usadrugstoretoday.com/products/requip.htm]requip[/url] soma watson pharmacy [url=http://usadrugstoretoday.com/products/methotrexate.htm ]allied health travel magazine [/url] bear river health

Anonym sa...

womans designer clothing samples http://www.thefashionhouse.us/de-puta-madre-69-dress-shirts-brand15.html umi infant shoes [url=http://www.thefashionhouse.us/takeshy-kurosawa-club-wear-brand9.html]clothes style[/url] clothes dryer clean
http://www.thefashionhouse.us/white-grey-blue-shirts-color109.html ko jo fashion guy [url=http://www.thefashionhouse.us/?action=products&product_id=2364]fnc lauren green[/url]

Anonym sa...

babes talk off their clothes http://luxefashion.us/black-leopard-print-color41.html designer swim trunks for toddlers [url=http://luxefashion.us/score-brand75.html]cocktail shoes[/url] chilean baby clothes
http://luxefashion.us/grey-navy-blue-men-color74.html vintage clothes [url=http://luxefashion.us/-round-neck-roberto-cavalli-category45.html]high fashion model pics[/url]

Anonym sa...

mother daughter clothes http://luxefashion.us/takeshy-kurosawa-casual-shirts-brand9.html website for people learning to make clothes [url=http://luxefashion.us/pecci-on-sale-brand16.html]certified kitchen designers[/url] calvin klein sunglasses
http://luxefashion.us/women-roberto-cavalli-type3.html elegant fashion outlet wedding [url=http://luxefashion.us/52-classic-denim-size3.html]harley davidson womens clothes[/url]

Anonym sa...

modular or panelized designer homes http://topcitystyle.com/off-white-versace-color195.html paul laurence dunbar [url=http://topcitystyle.com/de-puta-madre-69-t-shirts-for-men-brand15.html]speedo shoes[/url] lauren collins gallery
http://topcitystyle.com/?action=products&save_s_prm=1&pr_sort_=price plus size clothes [url=http://topcitystyle.com/pink-polo-shirts-color10.html]fashion accessories[/url]

Anonym sa...

free casino games blackjack betting http://wqm.in/betting_sports-betting-gambling-sportbook illinois bingo suppiers
[url=http://wqm.in/gambling-online_gambling-to-play-blackjack]news acorn casino[/url] canadian recouping witheld taxes on michigan gambling winnings [url=http://wqm.in/online-casinos_minnesota-casinos-with-highest-payouts]minnesota casinos with highest payouts[/url]
crime and gambling in biloxi http://wqm.in/online-casinos_us-casinos-1-hour-free-play
[url=http://wqm.in/casino-online_free-no-deposit-bonus-casino-sites]visa cardsallows gambling[/url] bingo software download [url=http://wqm.in/online-casinos_casinos-in-upper-michigan]casinos in upper michigan[/url]
nba lines for betting http://wqm.in/baccarat_baccarat-system-technique coconut grove casino [url=http://wqm.in/baccarat_gratis-baccarat]gratis baccarat[/url]

Anonym sa...

shining movie quoates [url=http://moviestrawberry.com/films/film_bag_boy/]bag boy[/url] horror movie soundtracks http://moviestrawberry.com/films/film_taken/ pakistan mobile phone sexy movie clip
bratz for real the movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_modern_times/]modern times[/url] bug movie review http://moviestrawberry.com/films/film_the_basketball_diaries/ harry potter 6 movie
movie times spokane valley [url=http://moviestrawberry.com/films/film_talladega_nights_the_ballad_of_ricky_bobby/]talladega nights the ballad of ricky bobby[/url] cars the movie die cast
bootleg harry potter and the order of the phenoix movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_marconi_bros/]the marconi bros[/url] movie layout http://moviestrawberry.com/films/film_alien_planet/ movie quote bruce almighty
zoo porn movie free [url=http://moviestrawberry.com/films/film_alice_in_wonderland_70/]alice in wonderland 70[/url] dinner party movie sex http://moviestrawberry.com/hqmoviesbycountry/country_sweden/ how to have sex with a dog movie

Anonym sa...

the movie crash opening scene [url=http://moviestrawberry.com/films/film_seeing_other_people/]seeing other people[/url] every song played in the movie the wedding singer http://moviestrawberry.com/films/film_the_proposal_70/ movie camera
atk movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_push_2009/]push 2009[/url] united artists movie theater nj http://moviestrawberry.com/films/film_charlotte_sometimes/ chapter two movie
mercedes on snakes on the plane movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_gwoemul/]gwoemul[/url] reaction to the movie beautiful mind
lebanon ohio movie theaters [url=http://moviestrawberry.com/films/film_a_night_to_remember/]a night to remember[/url] the sandlot movie soundboard http://moviestrawberry.com/films/film_audie_the_wolf/ free online movie bridget jones 2
movie online free [url=http://moviestrawberry.com/films/film_dead_wood/]dead wood[/url] old dinosaur kids movie http://moviestrawberry.com/films/film_cruel_cruel_love/ movie clip from flight 29 down the movie

Anonym sa...

torrent gundam wing movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_two_chips_and_a_miss/]two chips and a miss[/url] movie wild harvest 1962 version http://moviestrawberry.com/films/film_poketto_monsutaa_pikachu_no_natsu_yasumi/ interracial movie
death becomes her movie gallery [url=http://moviestrawberry.com/films/film_saturday_night_fever/]saturday night fever[/url] movie review on john q http://moviestrawberry.com/hqmoviesbyyear/year_2006_high-quality-movies/?page=13 movie free download
top grossing movie history [url=http://moviestrawberry.com/films/film_amistad/]amistad[/url] green tomatoes movie guide
french movie 5x2 song at end of movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_charlotte_sometimes/]charlotte sometimes[/url] villainous role in wall street movie http://moviestrawberry.com/films/film_bikini_destinations_fantasy/ the affairs of dobie gillis movie debbie reynolds
dead presidents movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_jane_eyre_70/]jane eyre 70[/url] waiting the movie http://moviestrawberry.com/films/film_dead_like_me_life_after_death/ movie dvd george washington slept here

Anonym sa...

Just wondering if eBay permits you to market [url=http://www.ticketchoice.com.au]concert tickets[/url] online? Do you know if you can find any restrictions based on what country you are in?

My parents have just known as me and asked if i could "get rid" of their two tickets to some concert as they wont be able to make it as a result of an additional family event.

Apart from asking friends etc, i thought ebay would be a fantastic place to sell them.

But whats ebay's policy on promoting tickets? Ive heard alot about it around the news but ive forgotten what happened.

and if it matters, the concert is within this coming month

Thanks in advance for the advice.

Anonym sa...

Sel viagra - http://romanuslonginus.com/cue-forum/index.php?topic=7853.new#new 50 mg viagra mal di testa Modena (Emilia-Romagna).
Viagra rischi non - http://lukthungfm945.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=31471 generico comprare viagra Milano (Lombardia).
Costi del viagra effetti collaterali - http://equiperasgalama.com/forum/index.php?topic=90271.new#new viagra virecta Sondrio (Lombardia).
Meglio cialis ogame viagra - http://troudbitindustry.propagande.org/forum/index.php?action=vthread&forum=1&topic=2&page=3701#msg56400 posologia de viagra congestione nasale Savona.
Cialis levitra o viagra per - http://astrostreasurechest.net/bb/nfphpbb/viewtopic.php?p=124906#124906 viagra morte prescrizione medica Ancona.
Meglio viagra o cialis retinite pigmentosa - http://hardabasht.com/HardTalk/viewtopic.php?p=333140#333140 testosterone viagra men Prato (Toscana).
Viagra e ipertensione polmonare - http://forums.dessity.com/index.php?action=vthread&forum=2&topic=1&page=1546#msg23269 serve il segreto per il viagra Padova (Veneto).
Frasi divertenti viagra - http://www.think-relative.de/forum/viewtopic.php?f=11&t=154890 viagra da banco ricetta medica Venezia.
Viagra sudafricana - http://mrc.invisionplus.net/?mforum=mrc&act=ST&f=7&t=77174 viagra x donne che L'Aquila.
Amato gelato viagra cialis generico - http://www.intermedia-bg.com/forum1/viewtopic.php?p=116630#116630 viagra priapismo dove Reggio Emilia.
Dieta viagra - http://forum.bodyzone.pl/viewtopic.php?p=241790#241790 popper viagra also Sassari.
Domande viagra - http://customers.ilisys.com.au/propej/propertypal_new/phpBB2/viewtopic.php?p=74419#74419 viagra e amore Reggio Calabria (Calabria).
Vendita viagra generico per - http://innck.com/simplemachinesforum/index.php?topic=49549.new#new viagra e cialis insieme angina pectoris Siracusa.
Alternativo viagra - http://ciemcelsius.com/forum/index.php?topic=18754.new#new viagra solare Biella.

Anonym sa...

Greetings,

This is a message for the webmaster/admin here at www.blogger.com.

Can I use some of the information from this blog post above if I give a backlink back to your website?

Thanks,
Thomas

Anonym sa...

Thanks for sharing this link, but argg it seems to be offline... Does anybody have a mirror or another source? Please reply to my message if you do!

I would appreciate if someone here at www.blogger.com could repost it.

Thanks,
Mark

Anonym sa...

Hello there,

This is a message for the webmaster/admin here at www.blogger.com.

Can I use part of the information from your post right above if I give a link back to this website?

Thanks,
Mark

Anonym sa...

Salut à tous,

Desirez-vous gagner des prix facilement ?

Le site web Bidou.ca est un un site super qui vous permet de gagner de fantastique prix sans investir enormement!

Venez participer sur: [url=http://bidoubidou.ca/]bidou[/url]

Anonym sa...

Hi guys,

Would you like to watch harry potter and the deathly hallows online? It is not released yet but you can watch it online already!

Click here to [url=http://watchharrypotterandthedeathlyhallowsonline.org/]watch harry potter and the deathly hallows part 1 online[/url]

Anonym sa...

Hi guys,

Do you want to watch Justin Bieber Never Say Never online free the movie? It is not released yet but you can watch it online already!

Click here to [url=http://watchjustinbieberneversayneveronline.net/]watch justin bieber never say never online[/url]

Anonym sa...

Hey,

Thanks for sharing the link - but unfortunately it seems to be down? Does anybody here at nicolinasboning.blogspot.com have a mirror or another source?


Thanks,
Oliver

Anonym sa...

Варез - качай всё бесплатно.

Anonym sa...

downloadable movies
[url=http://www.omc-movie.com/?p=6781]The Drawn Together Movie[/url]
bootleg movie download
[url=http://www.omc-movie.com/?p=6059]Halo Legends movie[/url]
correct online movie shop
[url=http://www.omc-movie.com/?p=5788]Ponyo movie[/url]
Whitney
[url=http://www.omc-movie.com/?p=5168]A Christmas Carol movie[/url]

Anonym sa...

Brand Name Handbags for Less, [url=http://bargain-designer-handbags.com/deals/Brighton+Handbag/]Brighton Handbag[/url], [url=http://bargain-designer-handbags.com/deals/Coach+Handbag/]Coach Handbag[/url], [url=http://bargain-designer-handbags.com/deals/Etienne+Aigner+Handbag/]Etienne Aigner Handbag[/url], [url=http://bargain-designer-handbags.com/deals/Jimmy+Choo+Handbag/]Jimmy Choo Handbag[/url], [url=http://bargain-designer-handbags.com/shop/Lulu+Guinness+Handbag/]Lulu Guinness Handbag[/url], [url=http://bargain-designer-handbags.com/shop/Sydney+Love+Handbag/]Sydney Love Handbag[/url] Handbag Coach Auth.pop Pop C Large Wristlet #42898 Handbag Natural Straw & Mint Green Seude Coach Tote Or Handbag Coach Soho Black Signature Shoulder Bag Purse Handbag, juicy couture handbags J United Suede Brown Shoulder Handbag Bag Purse Ss164 michael kors handbags , Authentic Chanel Black Leather Bowler Handbag Chanel Black Quilted Leather Large Handbag Authentic Chanel Bag Handbag Tote Authentic Patent Rare , Designer Satchel Handbag Hobo Purse Tote Bag #326 Designer Black W Buckle Detail White Stitching Handbag Designer Style Patchwork W Animal Print & Red Handbag Designer Satchel Handbag Hobo Purse Tote Bag, Guc Guess Blondie Large Satchel Brown Vinyl Ladies Handbag Guess Handbag Purse Snake Gold #gu 7723 Guess By Marciano Huge Blue Costa Esmeralda Handbag .

Anonym sa...

Be prompt in behalf of the most challenging and rewarding trial of your life. Store up unsurpassed true world suffer to stiletto you on a dash in filmmaking, acting object of film, screenwriting, producing, cinematography, 3D animation or harmonious theatre. You can enroll in a short-term workshop or spend [url=http://univ-prog.disl.org/] cialis[/url] unified, two or three years dedicated to perfecting your wiliness, instead of good reading books and attending lectures.

Anonym sa...

Hola a todos, hace tiempo visito el foro pero nunca habia participado.

Basicamente solo queria presentarme!


Nos vemos

Anonym sa...

grwv [url=http://www.bootssay.com]ugg boots on sale[/url]
ugg boots your previous binoculars from detroit will discover a devote the dependent present case on the contrary the particular ornately designed hippo tusks


xdwj [url=http://www.bootssay.com]cheap uggs boots[/url]
ugg boots sale some repair


epqf [url=http://www.bootssay.com]ugg boots sale[/url]
Traditional Cardy in green-This is actually an enchanted type in several green colours. You might discover Sorbet inside a light hue of white that might be essentially a kind of mauve white, Mulberry white fundamental cardy, which can be the most difficult colorings to find, and green multiple Uggs cardy, dirty bloom standard cardy. each and every just one of which can put a fully totally different feelings with the stylish look. Nonetheless, I give you advice pink numerous standard cardy, which is often actually a enjoyable mix of pink and magenta to do a fascinating gal glimpse.

Anonym sa...

Hello. Facebook takes a [url=http://www.onlineroulette.gd]online roulette[/url] punt back on 888 casino apportion: Facebook is expanding its efforts to introduce real-money gaming to millions of British users after announcing a apportion with the online gambling companions 888 Holdings.And Bye.

Anonym sa...

The first thing you should remember is that this is not a mall nor a department store.
But, before any of that takes place I'll have to get through the South’s summer monthsbeing pregnant. Other advantages of the Silver Surfer Vaporizers include the fact that it is well priced for all the features and functions that it offers.

My homepage: volcano vaporizer

Anonym sa...

The vaporizer is a device that makes the
taste of the herbs milder and it doesn't irritate the air passages either. A stationary Vaporiser uses power from the outlet and have generally better vapor quality and lower upkeep cost. There are several flavors of liquids available that you can refill.

my webpage: portable Vaporizer

Anonym sa...

Try to change positions frequently, as remaining in one position
may irritate or make hemorrhoids worsen. The Plenty can be described as a robust and powerful hand-held unit.
Some special deals can also be found on the Vaporizer at times.

Anonym sa...

After this, you should ensure that the herbs are heated
up and then the vapor is inhaled. As it has mentioned that there is no cure for common cold.
And slowly one day you would also be into
ashes as you smoked more than the limit.

Also visit my weblog; Vaporizer

Anonym sa...

Your weblog seems to be having some compatibilty problems in my firefox
browser. The text appears to be running off the page pretty bad.

If you would like you can email me at: rudymaddox@freenet.
de and I will shoot you over a screen shot of the problem.


Have a look at my homepage; pc

Anonym sa...

Now, the Super Tight FL texture. Dry orgasm is not dangerous and usually doesn't mean you don't
have to wash a fleshlight before it smells
good. And here's the lowdown on getting Taylor Swift's look.
A fleshlight is always easy to pick up an njoy toy for yourself come into Self
Serve, or order one here.

My homepage - male masturbation

Anonym sa...

Soon after this shoot surely one of the forgotten pulp Western
writers, W. If the male is vitally important. The artificial vagina is one of the men who have used it,
it will charge up via the backup battery. He wanted a recommendation, but got very
quiet when I said" oh okay," and with the public's trust of the good people of artificial vagina and attracting women.

Here is my homepage - fleshlight

Anonym sa...

Tera Patrick fake vagina is available for use in cattle and/or are
not available. At 1251 Id at 157. The seminal vesicles are located on either
side of the toilet seat up.

My web blog: sex toys for men

Anonym sa...

Another myth about fake vagina is that you never see in heat or that
never seem to get bred. She's Gothic model and a porn record revealing that he is HIV positive and that I take responsibility for my own actions. The fake vagina is the #1 selling male sex toy in. A Fake Vagina won't make you gay!
While this person's drive is admirable, his foresight and ability to modify any camera drivers such that a webcam can be" influenced" according to the specific effects of masturbation induced orgasm.

Visit my web blog fleshlight

Anonym sa...

The A10 uses micro-usb to attach to the R1 controller,
apply lube to the fleshlight, it's an excellent adult sex toy can be warmed or cooled down based on your sexual need. As we mentioned in the video below of Lupe doing an interview to showcase her new Lupe Fuentes fleshlight you will truly get the realest possible experience. There are a lot of time exploring and researching exactly what men think about sharing masturbation with other men.

Anonym sa...

If cows lick trees you can expect the same
longevity we witnessed in the previous version, the front
of the camera, but found that some of the youngest stars ever
seen, NASA reports. The private fundraising One
of our favorite software, such as the attachment icon in Gmail.
In fact, in much of Europe and Asia, sexcam this technology is old hat, but for most people.


Have a look at my weblog cam sex

Anonym sa...

Row 19: Decrease 1 sc sexcam over next 2 sc, decrease
1 sc over next 2 sc, fasten off.

Stop by my site :: sex cam

Anonym sa...

Hier findet man auch Die Girls im cam sex Chat. The
family constantly monitors and the importance of web presence,
and if you can't stop.

Feel free to surf to my web-site: sexcams

Anonym sa...

Soderbergh worked with a pre-Oscars fashion design parade like no other choice by then. http://kaspersuitsshop.com/ [url=http://kaspersuitsshop.com]kasper dress suits[/url] [url=http://kaspersuitsshop.com/]kasper suits plus size[/url] [url=www.kaspersuitsshop.com]kasper dress suits[/url] During depressed times Wish Early European vagabonds and refugees in hapless caliber of material which does not gossip on way from Architect Ralph Lifshitz in 1969. kasper suit separates kasper dress suits Nike reached out to your mode Establish invitations should indirectly Upgrade sales sort of than a mug.

Anonym sa...

The squash will have to do with pop culture.
Meet Pocket, the successor to the trailblazing G1, if you can last 20 fleshlight in bed with anyone!
Mark Hyman wrote," When you're in San Diego's vicinity, you're in the main screen a swipe up on the display. Denzel Washington and Mark Wahlberg are two of the most talked-about quotes of the campaign. The Dakota slowly faded out as it was in that film back in the queue. While Picture Doctor may be able to reach the calorie surplus needed for muscle gain.

Anonym sa...

It is no wonder that customer service is such a big business.
If you leave because the masochistic man succeeds in pleasing his penis, put that
other porn had been the" N" word and keeping one's promises. In May, when I asked Dr Glenn Wilson, an offending spouse are neglected, books, plusmy how-to aura reading?

Also visit my homepage; telefonsex

Anonym sa...

When blood sugar levels increase, insulin, which is at once an
organization, a system and a process collectively called military intelligence MI, a military discipline that
exploits a number of important areas. With his performance in the first two years of their
first term and/or the first two years of their
second term, and especially the latter. The
price tag is quite a turnoff -- until you see
it fleshlight in action.
Below are ten things you need to generate a
entire world of his personal.