lördag 7 juni 2008

Examen :-)

Det känns lite vemodigt nu när familjens yngsta har gått ut gymnasiet... ingen mer examensdag att fira!!!

Sonens sk "studentvecka" började i måndagskväll med maskerad på en av innekrogarna i samhället... vad ska man säga...suck...men han är faktiskt en snäll yngling :-)
Som tur var så trodde den lilla flickan som han mötte ute på gatan att han var "Spiderman"...fniss...!
Veckan fortsatte i samma tempo och anda för att kulminera i något som han har längtat efter sen han gick i 8:an...

STUDENTEXAMEN!!!En sista åktur med stora delar av klassen.En mycket glad och otroligt svettig ung man fick en del innanför västen den dagen oxå...men är det "studentvecka" så är det....hmmmm....Äntligen åkte kavajen av och det var bara att njuta av det vackra vädret :-)

Maten intogs i trädgården hemma hos min mamma... och jag ska visa mer bilder från hennes mysiga ställe vid ett senare tillfälle.
Jag måste fråga om det är OK först ;-)Efter den goda maten som bestod av potatisgratäng, grillad marinerad fläskfilé, oliver, marinerade vitlöksklyftor, cocktailtomater, majs, beasås mm... kladdkaka med grädde och jordgubbar...mums...
gick det inte att hålla ögonen öppna längre utan det bidde en liten tupplur i soffan vid matbordet ;-)


Efter en otroligt mysig eftermiddag med mycket trevlig samvaro av den närmsta familjen så var det dags för oss att åka hemåt för att för hans del fortsätta firandet med kompisarna och för mamsen att luta ikull sig i sängen ganska tidigt efter en intensiv och känslosam dag.

2 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Grattis till studenten!

Visst är det lite vemodigt när yngste sonen tar examen.

Kram Maud

beas barnslikheter sa...

Grattis till examen! Härliga bilder på lycklig son! :-D