söndag 5 augusti 2007

"Skogen"

En av våra sittplatser i trädgården kallas för Skogen.
Den skogen består av en enda tall.

Det är jätteskönt att sitta där i skuggan och fika när solen ligger på:-)Anledningen till att det blev en plats där var att det såg jättetråkigt ut under tallen med allt torrt gräs och alla miljaaarders kottar som lossnade från grenarna så fort det blåste lite grann.
När vi rev vårt väldigt fuktskadade garage sparades (bra att ha till nåt längre fram...) "cementklossarna " som väggarna bestod av.
Dom klossarna blev grunden för planteringen runt om tallen.
Jag hade inte tänkt mig en så stor plats därunder, men efter att ha gett P fria tyglar så blev det till och med plats för en soffa att sitta på:-)
Tegelstenarna som jag har gjort en gång av är från öppna spisen som vi har rivit och slängt ut.Här hamnar mina rostiga fynd!Ser ni saxen som jag köpte på loppis igår?Den fina lyktan har jag ropat in på auktion och satt i en glasburk så att det går att ha ett brinnande blockljus utan att det slocknar.Den fina pallen har jag ställt i en "glänta", men som ni ser så fattas det en rostig lykta. Syltburken får stå där så länge...
Det som är roligt med Skogen är att där "tager man vad man haver" och sen blir det som det blir...:-D

4 kommentarer:

Uppe på vinden sa...

Vilken mysig plats att sitta på! Kan tänka mig att det blir många sköna stunder där! Ha en bra vecka! Jag njuter av solen ett tag till, jobbet får vänta..... Kram Sara

handplockat sa...

Men så fiiint
helmysigt under tallen
vi har ganske stor tomt där ena sidan är en remsa mot skogen
så jag känner i gen mej i det där med kottarna

Ha det bäst

handplockat sa...

tack för länken till mej
kramelikram

Granne med Selma sa...

Tänk jag blev så glad när jag såg ditt inlägg med den röda soffan! Du målar den väl inte i nån annan färg!? Den fick mig att vilja sätta mig ner där och bara vara glad och uppfylld! HÄRLIGT!
Tyget bakom pallarna du såg på min blogg är ett tyg jag satt upp på väggen bara för att jag tycker det är så fint. Det kommer från IKEA och heter ALVINE tror jag. Inte behöver man väl bara ha tavlor på väggarna ;-)
Kram